Står på.

Mageleiring hver dag. Styrker rygg og nakke. Fantastisk opplevelse og god følelse for Tommy.

Ståbrett. Daglig opp å stå i ståbrett 2 ganger pr dag. Dette ble første gang gjort på Kongsgård Spesialistsykehus i mai 2012. I etterkant fikk Tommy stativ i sitt eget hjem og har sine assistenter til å hjelpe til å få mulighet til å styrke kropp til trening videre. Her med sin personlige fysioterapeut Rune Skeie i Søgne i sitt eget hjem.

Det er jo kjedelig å bare stå der! Så da må Ipaden og spill på plass. Står gjerne å får med meg nyhetene også på tv,en :-)

Gode leger må til. her Stein Håvard Ugland på Sørlandets sykehus. Han har fulgt fantastisk opp. her ved siste oppfølging av beinet høst 2014.

SKEIE og SKEIE

Trening på Sunnaas Sykehus februar 2014

Utprøving gå apparat på Vågsbygd Fysikalske institutt 27.10.14

Fysioterapeuten min og jeg har en koselig prat mens jeg ligger på magen i en treningsøkt på trenings benken min. Vi ser på filmen min jeg tok da jeg var tanks-fører i militæret på Setermoen i Troms. Slik ligger jeg hver dag i min egen stue.

Sitte og ballansetrening på Høyenhall Bo og Rehabilitering januar og februar 2015

benketrening Høyenhall Bo og rehabilitering 2015

Oppe og står, prosjektet 2012. Fra juni 2014 anbefalte tverrfaglige personer jeg måtte opp å stå minimum 2 x 30 minutter hver dag. Nytt fra rehabiliteringsopphold at opp og stå mere hver dag. Da kan det forebygges at ikke kontrakturene skal komme så mye tilbake til beinene og gi Tommy unødvendige smerter. Vi ber for at vi får støtte fra Søgne Kommune. 80 kr dagen.

Hei alle sammen!
Her ser dere noe av min daglige rehabilitering!
Jeg jobber hver dag med kontinutet i min rehabilitering. Vi har satt sammen en plan på dette, som mine assistenter hjelper meg med.
I tillegg har jeg fysioterapaut, jeg går på kvalifiseringsenteret 2 ganger i uka og er på jobb hver dag! TF Skeie Transport.
Kuult spør du meg